O nama

Hotel Hayat se nalazi na magistralnom putu M17 Tuzla – Lukavac, a po svom položaju je pristupan za sve pogodnosti. Od Tuzle je udaljen svega 8km, a od aerodroma Dubrave 20km. Autobuska, kao i željeznička stanica Lukavac su udaljene 1km. Razni supermarketi se nalaze na udaljenosti svega 200m kao i benzinska pumpa.

Poznato jezero Modrac se takođe nalazi u neposrednoj blizini našeg hotela koji nudi velike mogućnosti za zabavu i razonodu.

Hayat je moderan hotel urađen po evropskim standardima. Restoran kapaciteta 150 mjesta koji je idealan za organizovanje svadbi i sličnih događaja u kojem se ujedno možete odmoriti, popiti osvježavajuće piće te objedovati razne domaće i međunarodne specijalitete koje vam nudi naša vrhunska kuhinja.

Hotel posjeduje lift koji Vas vodi do 27 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba koje su klimatizovane sa plazma televizorima, satelitskim programima, bežičnim internetom te zasebnim kupatilima i tuš kabinama. Hotel takođe posjeduje i salu za sastanke te ima obezbjeđen ograđeni parking sa video i fizičkim obezbjeđenjem.

Vaš hotel Hayat

error: Zabranjeno kopiranje!!!